21-01-11

Ny hyra i hallen

Föreningen Boets skola har bestämt nya hyror som gäller från och med nu.
Hallen 100 kr/ tim. – Medlemmar i Boets skola 90 kr/ tim.
Bastu 50 kr/ person – Medlemmar i Boets skola 30/ person.
Barnkalas i hallen 200 kr  per gång och då ingår köket.
Köket 100 kr / gång.
Motionsrum 200kr/ mån eller 20 kr per gång.

21-01-05

Föreningen Boets skola

Nu har föreningen Boets skola fått swishnummer, 123 333 75 57 och det är således dit man numer betalar för hyra av hallen.

20-12-28

Information om Boets skola

Den 17 november bildades Föreningen Boets skola. Från den 1 januari 2021 kommer föreningen att överta skötseln och ägandet av fastigheten Boet 2:1 från kommunen. Föreningens målsättning är att utveckla fastigheten till förmån för hela Boetbygden samt vara en mötesplats med aktiviteter för olika åldrar.

Boets skola vill vara ett riktmärke för alla som verkar för utveckling av landsbygden och göra den attraktiv för åretruntboende, sommarboende och turister som besöker orten. Holaveden är en gammal bygd  som är kulturgeografiskt och historiskt intressant och Boets skola ligger centralt i området. Vi i föreningen vill gärna lyfta fram det specifika tillsammans med Byalaget och övriga intresserade

Det mest aktuella nu är att arbeta med att göra allt klart för uthyrning som exempelvis lägenheten och övernattningsrum. Skolans kök är aktuellt för olika slags verksamheter. En proffsig snickarbod kommer att finnas för alla som vill snickra och en handledare för maskinerna har dessutom lovat att ställa upp.  Boethallen är en tillgång och det finns möjlighet till en mängd olika verksamheter där och Inte minst träningsläger för olika idrottsverksamheter. Föreningen är positiv till att så många redan hört av sig om lokalerna med många goda idéer. Föreningen Boets skola vill som sagt aktualisera omgivningarna och bli ett centrum för utflykter som vandringar, cykelleder samt guidade turer och liknande som kan lockar turister och andra intresserade.  

Idéerna är många och entusiasmen stor. Vi i föreningen är medvetna om att allt detta kommer att ta tid att bygga upp och mången verksamhet går inte att genomföra på grund av pandemin. Men optimism och framtidstro finns och vi välkomnar alla intresserade att bli medlemmar i vår förening.

Kontaktpersoner:                      Christina Bryntesson                 ordf.    tel. 0734295428

Hans Blomberg                           v.ordf. tel: 0707722665

Mia Andersson                           kassör   tel: 

20-11-22
20-11-15

Vidare information om situationen för Boet skola och hall och Byalagets arbete med dessa kommer att informeras om här. Men i dagsläget finns inget att rapportera.